Αρχική Σελίδα Προϊόνταμέσος μηχανισμός διανομής τάσης

Ντυμένος και εσωκλειόμενος μέταλλο μηχανισμός διανομής μέσων τάσης της General Electric μετάλλων μηχανισμών διανομής

Ντυμένος και εσωκλειόμενος μέταλλο μηχανισμός διανομής μέσων τάσης της General Electric μετάλλων μηχανισμών διανομής

Ντυμένος και εσωκλειόμενος μέταλλο μηχανισμός διανομής μέσων τάσης της General Electric μετάλλων μηχανισμών διανομής
Ντυμένος και εσωκλειόμενος μέταλλο μηχανισμός διανομής μέσων τάσης της General Electric μετάλλων μηχανισμών διανομής

Μεγάλες Εικόνας :  Ντυμένος και εσωκλειόμενος μέταλλο μηχανισμός διανομής μέσων τάσης της General Electric μετάλλων μηχανισμών διανομής

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Knkong
Πιστοποίηση: IEC
Αριθμό μοντέλου: RMU
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: USD 6000-15000
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 100 μονάδα το μήνα

Ντυμένος και εσωκλειόμενος μέταλλο μηχανισμός διανομής μέσων τάσης της General Electric μετάλλων μηχανισμών διανομής

περιγραφή
Υλικό: Metalclad εσωκλειόμενο Χρώμα: Γκρίζος
Τάση: 33~40.5kV Συχνότητα: 50/60Hz
OEM/ODM: Έρευνα με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Manufactory: KNKONG
Υψηλό φως:

60Hz μέσος μηχανισμός διανομής τάσης

,

γενικός ηλεκτρικός μέσος μηχανισμός διανομής τάσης

,

ντυμένος και εσωκλειόμενος μέταλλο μηχανισμός διανομής μετάλλων

60Hz ντυμένος και εσωκλειόμενος μέταλλο μηχανισμός διανομής μέσων τάσης μετάλλων μηχανισμών διανομής

Εσωκλειόμενα Metalclad μέσα πρότυπα IEC ISO ΜΒ μηχανισμών διανομής RMU τάσης

 

Εισαγωγή προϊόντων

Η στερεά μονωμένη κύρια μονάδα δαχτυλιδιών είναι ένας συνδυασμός τριών τεχνολογιών συμπεριλαμβανομένης της εξωτερικής στερεάς σφράγισης, της μονωμένης μπάρας τροφοδότησης και της συνδυασμένης μικρογράφησης μονάδων. Ο διακόπτης και τα υψηλής τάσεως ζωντανά μέρη πετιούνται ολοκληρωτικά με την εποξική ρητίνη, και η εποξική ρητίνη στερεός-σφραγίζεται ως ζωντανό σώμα στο έδαφος. Και νέος εξοπλισμός διανομής δύναμης με τη μόνωση φάσης. Το στερεό μονωμένο γραφείο δικτύων δαχτυλιδιών δεν εκπέμπει οποιεσδήποτε τοξικές ουσίες, δεν έχει κανέναν κρυμμένο κίνδυνο της διαρροής αερίου, της έκρηξης και εσωτερικό να σχηματίσει τόξο, και έχει τα χαρακτηριστικά της υψηλής απόδοσης μόνωσης, υψηλή γενική δύναμη, και συντήρηση-ελεύθερος. Το στερεό μονωμένο γραφείο δικτύων δαχτυλιδιών αποβάλλει την εφαρμογή των δοχείων πίεσης. Η εσωτερική εξάλειψη μόνωσης και τόξων του σώματος διακοπτών υιοθετεί ένα κενό μέσο, και η εξωτερική μόνωση υιοθετεί έναν μονώνοντας κύλινδρο για να σταθεροποιήσει τα μέρη διακοπτών, και κάθε κύκλωμα συνδέεται με ένα κλειστό λεωφορείο. Ο μονώνοντας κύλινδρος υιοθετεί την στερεός-σφραγισμένη τεχνολογία πόλων, η οποία συνδυάζει οργανικά τον κενό διακόπτη, το κύριο αγώγιμο κύκλωμα και τη μονώνοντας υποστήριξη για να επιτύχει μια πλήρως μονωμένη, πλήρως σφραγισμένη και συντήρηση-ελεύθερη δομή. Ο μονώνοντας κύλινδρος αποτελείται από το υλικό εποξικής ρητίνης, και η μπάρα τροφοδότησης είναι τοποθετημένη σε κάψα με ένα λαστιχένιο υλικό πυριτίου. Αυτή η δομή επιβραδύνει αποτελεσματικά τη διάβρωση του σώματος παροχής ηλεκτρικού ρεύματος λόγω της απομόνωσης του αέρα, της υγρασίας, της σκόνης, και των πηγών καυτού και κρύου αέρα.

 

 

Στερεά δομή γραφείων δικτύων δαχτυλιδιών μόνωσης
1. Πλήρως αποβάλτε το αέριο SF6 στο στερεό μονωμένο γραφείο δικτύων δαχτυλιδιών, χρησιμοποιήστε τα μονώνοντας μανίκια για να σταθεροποιήσετε τα μέρη διακοπτών, και εμποδίστε το λεωφορείο για να συνδέσετε κάθε κύκλωμα. Εντελώς σφραγισμένος και μονωμένος συνολικά.
2. Χρησιμοποιώντας την στερεός-σφραγισμένη τεχνολογία πόλων για να χωρίσει οργανικά τον κενό διακόπτη, το κύριο αγώγιμο κύκλωμα, και μονώνοντας την υποστήριξη σε έναν ολόκληρο, ολοκληρώνει μια πλήρως μονωμένη, πλήρως σφραγισμένη, συντήρηση-ελεύθερη δομή, και ολοκληρώνει μια μετακινούμενη δομή μονάδων.
3. Το μανίκι μόνωσης χρησιμοποιείται για τη στερεά σφράγιση, η οποία μπορεί να μεταχειριστεί την επιφάνεια της εξαφανίζοντας αίθουσας τόξων χωρίς μόλυνση από το περιβάλλον περιβάλλον. Έχει βελτιώσει πολύ τις αντιρρυπαντικών και αντι-συμπύκνωσης ικανότητες απόδοσης μόνωσης, και συγχρόνως, έχει βελτιώσει την αντίσταση όζοντος, τη UV αντίσταση, και την ικανότητα αντι-γήρανσης και τη μηχανική δύναμη.
4. Ο κενός διακόπτης υιοθετεί τα προϊόντα των εσωτερικών διάσημων επιχειρήσεων όπως Xuguang και Zhenguang, και ελέγχει αυστηρά την ποιότητα της παραγωγής. Συγχρόνως, προκειμένου να εξασφαλιστεί περαιτέρω η αξιοπιστία της κενής εξάλειψης τόξων, η εξαφανίζοντας αίθουσα τόξων επιθεωρήθηκε εντελώς πριν και μετά από την έκχυση, και τη δοκιμή πίεσης σταμάτησαν αντίστοιχα.
5. Το εξωτερικό στρώμα του κενού διακόπτη γεμίζουν με την κενή έκχυση, και το εξωτερικό είναι εξοπλισμένο με μια σφραγισμένη εποξική ρητίνη, η οποία ενισχύει τη συντήρηση του κενού διακόπτη.

 

 

Η βασική τεχνολογία του στερεού μόνωσε το γραφείο δικτύων δαχτυλιδιών
1. Η μπάρα τροφοδότησης στο γραφείο υιοθετεί την τεχνολογία κενών ρίψεων.
2. Τα τμήματα διακοπτών της κύριας μονάδας δαχτυλιδιών υιοθετούν την στερεός-σφραγισμένη τεχνολογία πόλων, και η εποξική ρητίνη τοποθετεί την κύρια μετάβαση σε ένα κενό σε κάψα, το οποίο βελτιώνει πολύ την ασφάλεια του προϊόντος.
3. Η ανωτερότητα του μηχανισμού, η απαραίτητη διαμόρφωση του κενού διακόπτη: μηχανισμός απομόνωσης.
4. Το αυτοματοποιημένο τελικό και μορφωματικό σχέδιο καθιστά ευφυές να αναβαθμίσει του στερεού μονωμένου γραφείου δικτύων δαχτυλιδιών εφικτό και εύκολο να λειτουργήσει.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Knkong Electric Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ken Chan (English)

Τηλ.:: 0086 13938551009

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα