Αρχική Σελίδα

Knkong Electric Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η ηλεκτρική Co. Knkong, ΕΠΕ (μηχανική και ηλεκτρική Co. Zhengzhou Knkong, ΕΠΕ) καθιερώθηκε το 2012. Ένα εν πλήρη κυριότητα υποκατάστημα της ηλεκτρικής ομάδας Henan Sanhe. Είμαστε κυρίως αρμόδιοι για την υπερπόντια εξαγωγή αγοράς, τα ηλεκτρονικά συστατικά, και την εισαγωγή τεχνολογίας.

 

Η στήριξη σε μια υψηλής ποιότητας τεχνική ομάδα Ε&Α και η συνεχής ενημέρωση της δομής προϊόντων, τα προϊόντα της επιχείρησης έχουν ταξινομηθεί σε 10 κατηγορίες, 30 ποικιλίες και περισσότερα από 100 είδη προδιαγραφών από 35kV στα χαμηλής τάσης τελικά ηλεκτρικά προϊόντα. Κάλυψη προϊόντων: οι μετασχηματιστές ισχύος, εσωτερικοί (υπαίθριοι) υψηλής τάσεως κενοί διακόπτες, ο μηχανισμός διανομής υψηλής και χαμηλής τάσης, ενσωμάτωσαν τα κιβώτια διανομής, τα ενεργειακά μετρώντας κιβώτια, τα τερματικά διανομής ισχύος (DTU, FTU), τους δείκτες ελαττωμάτων, τα κιβώτια κλάδων καλωδίων, τα έξυπνα συστήματα διανομής ισχύος, τον εξοπλισμό αυτοματοποίησης ισχύος, και την ενοργάνωση. Η επιχείρηση έχει τον πρώτης τάξεως εξοπλισμό παραγωγής, την προηγμένη τεχνολογία κατασκευής, ένα ακριβές ποιοτικό σύστημα διαχείρισης παραγωγής, έναν περίπλοκο εξοπλισμό δοκιμής και ένα τέλειο σύστημα υπηρεσιών μεταπωλήσεων. Μια ισχυρή ομάδα εφαρμογής και τεχνικής υποστήριξης προϊόντων μπορεί να παρέχει στους πελάτες την περιεκτικότερες και ασφαλείς εφαρμογή και τη τεχνική υποστήριξη προϊόντων.

Κίνα Knkong Electric Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η ηλεκτρική Co. Knkong, ΕΠΕ (μηχανική και ηλεκτρική Co. Zhengzhou Knkong, ΕΠΕ) καθιερώθηκε το 2012. Είναι εν πλήρη κυριότητα υποκατάστημα της ηλεκτρικής Co. Henan Sanhe, Ltd.We είναι κυρίως αρμόδια για την υπερπόντια εξαγωγή αγοράς, τα ηλεκτρονικά συστατικά, και την εισαγωγή τεχνολογίας.

Κίνα Knkong Electric Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Knkong Electric Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Knkong Electric Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα Knkong Electric Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : KNKONG

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-9000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2012

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Knkong Electric Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Knkong Electric Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Knkong Electric Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Knkong Electric Co.,Ltd Πιστοποιήσεις