Αρχική Σελίδα Προϊόνταμέσος μηχανισμός διανομής τάσης

Πρότυπα IEC ΜΒ επιτροπής ISO μηχανισμών διανομής Knkong 33KV RMU MV

Πρότυπα IEC ΜΒ επιτροπής ISO μηχανισμών διανομής Knkong 33KV RMU MV

Πρότυπα IEC ΜΒ επιτροπής ISO μηχανισμών διανομής Knkong 33KV RMU MV
Πρότυπα IEC ΜΒ επιτροπής ISO μηχανισμών διανομής Knkong 33KV RMU MV

Μεγάλες Εικόνας :  Πρότυπα IEC ΜΒ επιτροπής ISO μηχανισμών διανομής Knkong 33KV RMU MV

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: KNKONG
Πιστοποίηση: GB,ISO IEC
Αριθμό μοντέλου: RMU
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: USD 6000-15000
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τυποποιημένη συσκευασία εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης: 15 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 50 μονάδες/μήνας

Πρότυπα IEC ΜΒ επιτροπής ISO μηχανισμών διανομής Knkong 33KV RMU MV

περιγραφή
εκτιμημένη τάση: 3.6-33KV Εκτιμημένο ρεύμα: 630A
Συχνότητα: 50/60Hz Απομόνωση: Στερεός τύπος
Manufactory: KNKONG OEM/ODM: Έρευνα με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Υψηλό φως:

Επιτροπή μηχανισμών διανομής 33KV RMU MV

,

Knkong 33KV RMU

,

IEC ΜΒ επιτροπής ISO μηχανισμών διανομής των MV

Μέσος ηλεκτρικός μηχανισμός διανομής τύπων RMU απομόνωσης τάσης στερεός

Πρότυπα IEC ΜΒ επιτροπής ISO μηχανισμών διανομής Knkong 33KV RMU MV

Μηχανισμός διανομής RMU από το στερεό τύπο απομόνωσης

Μέσος μηχανισμός διανομής τάσης RMU,
Knkong/ABB/Schneider VCB
33/40.5KV, 3 συγχρονίστε, εναλλασσόμενο ρεύμα 50/60Hz
Πλήρη πρότυπα IEC ΜΒ του ISO
Για το μηχανισμό διανομής SLD σχεδίου η υπηρεσία σχεδίων και σχεδίων σχεδιαγράμματος (ενιαίο σχέδιο γραμμών) παρακαλώ ερευνά με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
Ερευνήστε

Εισαγωγή προϊόντων

Το στερεό μονωμένο γραφείο δικτύων δαχτυλιδιών είναι ένα σύνολο υψηλής τάσεως μηχανισμού διανομής που εγκαθίσταται σε ένα γραφείο μετάλλων πιάτων χάλυβα ή που γίνεται σε μια μονάδα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος δικτύων δαχτυλιδιών διάστημα-τύπων συγκέντρωσης. Το μέρος πυρήνων του υιοθετεί τους διακόπτες και τις θρυαλλίδες φορτίων. Έχει μια απλή δομή, ένα μικρές μέγεθος και μια χαμηλή τιμή. , Μπορεί να βελτιώσει τις παραμέτρους και την απόδοση παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς επίσης και τα πλεονεκτήματα της ασφάλειας παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. Χρησιμοποιείται ευρέως στους σταθμούς διανομής και τους τύπου κουτιού υποσταθμούς των κέντρων φορτίων στις αστικές κατοικημένες περιοχές, τις πολυκατοικίες, τα μεγάλα δημόσια κτίρια, τα εργοστάσια και τις επιχειρήσεις.
Η τοπ ομάδα μονάδων του στερεού μονωμένου γραφείου δικτύων δαχτυλιδιών που παράγεται από την επιχείρησή μας αποτελείται από τους διακόπτες απομόνωσης, αποκαλούμενους δωμάτιο μπαρών τροφοδότησης. Το μέτωπο του δωματίου μπαρών τροφοδότησης είναι το δωμάτιο οργάνων. Τα δύο δωμάτια χωρίζονται από τα πιάτα χάλυβα. Το ανώτερο μέρος του γραφείου είναι το δωμάτιο διακοπτών φορτίων. Το μέσο και χαμηλότερο μέρος είναι το δωμάτιο για την είσοδο και την έξοδο καλωδίων και άλλα συστατικά. Ο κύριος εξοπλισμός του στερεού μονωμένου γραφείου δικτύων δαχτυλιδιών αποτελείται από έναν κενό διακόπτη φορτίων, το διακόπτη απομόνωσης, (ή το διακόπτη απομόνωσης με τη θρυαλλίδα), που στηρίζει το διακόπτη, την καλύπτρα αστραπής, το λειτουργούντα μηχανισμό, τον ενδασφαλίζοντας μηχανισμό και τη μέτρηση και που μετρά τα κυκλώματα. Έχει τα πλεονεκτήματα του μικρού μεγέθους, του ελαφριού και κατάλληλου συνδυασμού.
 
Δομή γραφείου
Το στερεό σώμα διακοπτών γραφείων υιοθετεί μια τριφασική ανεξάρτητη μέθοδο συσκευών, και οι τριφασικές μονάδες σφραγίζονται αντίστοιχα σε έναν νέο τύπο του χυτού μονώνοντας σώματος εποξικής ρητίνης.
Το κύριο σπάσιμο του διακόπτη υιοθετεί έναν κενό διακόπτη και μια βελτιστοποιημένη ηλεκτρομαγνητική δομή τομέων. Ο κύριος διακόπτης μόνωσε τις κινήσεις ράβδων τραβήγματος πάνω-κάτω κάτω από την κίνηση του λειτουργούντος μηχανισμού μετάδοσης για να ολοκληρώσει το κλείσιμο και το άνοιγμα του κύριου διακόπτη.
Βελτιστοποιημένο σχέδιο ηλεκτρικών πεδίων. Η μονώνοντας ράβδος του άμεσα ενεργόντος σβήνει τις κινήσεις διακοπτών πάνω-κάτω κάτω από την οδήγηση του λειτουργούντος μηχανισμού για να ολοκληρώσει ανάβει, σβήνει και να στηρίξει σβήνει το διακόπτη.
Η δομή της ενότητας Λ και η ενότητα Β είναι απολύτως διαφορετικές. Η μόνη διαφορά είναι η απόδοση του κενού διακόπτη για τον κύριο διακόπτη. Είναι εύκολο να εγκαταστήσει η ενότητα Φ είναι εύκολο να αλλαχτεί τη θρυαλλίδα, και όταν αλλάζουν τη θρυαλλίδα, το χαμηλότερο κάθισμα θρυαλλίδων στηρίζεται σταθερά για να εξασφαλίσει προσωπική ασφάλεια.
 
Πλεονεκτήματα εφαρμογής:
1. Έναντι άλλων κύριων μονάδων δαχτυλιδιών, μονωμένες οι στερεό κύριες μονάδες δαχτυλιδιών μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα αυστηρότερα περιβάλλοντα:
 
Η έξοχη απόδοση της πλήρους μόνωσης και της πλήρους σφράγισης επιτρέπει σε το για να λειτουργήσει σε ένα αυστηρότερο περιβάλλον χωρίς επιρροή. Είναι βασικά συντήρηση-ελεύθερο, το οποίο μειώνει πολύ τον κίνδυνο λειτουργίας εξοπλισμού.
 
2. Τα χαρακτηριστικά προστασίας του περιβάλλοντος της στερεάς μονωμένης κύριας μονάδας δαχτυλιδιών συμφωνούν ακριβώς με το τρέχον περιβάλλον προστασίας του περιβάλλοντος, που καθιστά το δημοφιλέστερο από άλλο δαχτυλίδι τα κύρια προϊόντα μονάδων. Έναντι της ισχυρής περιβαλλοντικής ρύπανσης του γραφείου δικτύων δαχτυλιδιών αερίου, η προστασία του περιβάλλοντος και τα πλεονεκτήματα μείωσης εκπομπής του στερεού μονωμένου γραφείου δικτύων δαχτυλιδιών καθορίζουν τη μελλοντική ανάπτυξή της.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Knkong Electric Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ken Chan (English)

Τηλ.:: 0086 13938551009

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα